Alleen het beste

U merkt het verschil


Van kinds af aan wou ik al met mijn handen aan de slag. In 2010 richtte ik KS Flower Design op, na enkele jaren bloemsierkunst te hebben gevolgd. Wat me typeert zijn oog voor detail en nauwkeurigheid, en dat merkt u heel duidelijk aan mijn bloemstukken. Bij voorkeur maak ik alle recipiënten zelf, geen tijd of moeite is me teveel, wat resulteert in unieke bloemstukken.

 

Laat dat nu nét datgene zijn wat me onderscheidt van anderen en waar u naar op zoek bent!

Kwaliteit gegarandeerd


Ik besteed steeds de grootste aandacht aan het selecteren van dagverse samenhorende bloemen en het beste bloemschikmateriaal, zodat u ten volle kan genieten van uw bloemstuk. Op die manier hoop ik optimaal aan uw verwachtingen te voldoen.

Mijn filosofie


Goede afspraken maken tevreden klanten! Om mijn bestellingen zo goed mogelijk op elkaar te kunnen afstemmen, ontvang ik deze bij voorkeur graag één week voor de gewenste leverdatum.

 

Bloemstukken worden steeds afgehaald in Oudenaarde, maar kunnen eveneens binnen een straal van 20 km bij u afgeleverd worden mits betaling van de verplaatsingskosten. Decoratie kan verstuurd worden mits betaling van de verzendingskosten.